Hvorfor ikke reise til Bergen?

Har du lyst til å oppleve en annen side av Norge? Da kan Bergen være et godt alternativ.

Det å reise til Bergen er ikke vanskelig og heller ikke dyrt. Det går tog, buss og fly til Bergen omtrent hver eneste dag. Følger man med på prisene og er prisbevisst, kan man få billetter veldig billig. Derfor blir det heller ikke så dyrt om man bare ønsker å ta seg en liten svipptur til Bergen.

Finne hotell?

En av oppgavene når du skal ut å reise, er å finne hotell. Men denne jobben kan gjøres enkelt på Hotell Bergen, hvor du også får prisgaranti. Her finner du all informasjon om hotellene i byen og deres beliggenhet. Du får se hvilke fasiliteter hvert hotel kan tilby og hva som er inkludert i prisen på de forskjellige hotellene. Noen steder er for eksempel frokost inkludert, mens andre steder koster det penger. Da må du se prisen med frokost opp mot det du må betale på hotell uten frokost, med et frokostmåltid. Da gjelder det å velge den laveste prisen.

- Vintertrafikken på Flåmsbanen blir aldri noen gullgruve for oss. Passasjertallene er mikroskopiske sammenlignet sommeren, men vi må forsøke å få trafikken opp på et nivå som forsvarer helårsarbeidsplasser. Det vil bety mye for hele bransjen og bygden, sier Sivert Bakk i Flåm Utvikling.

Bergen by

Velg rett

Om du vet at du skal oppholde deg i bestemte deler av byen er det greit å fikse hotell på det stedet. På den måten klarer du å kutte ned på tiden du bruker på å transportere deg selv fra sted til sted. Det betyr mer tid på å kose seg og nyte alt det vakre byen har å by på. For eksempel de berømte Bryggene.