Reis billigere med rabattkuponger

Det finnes mye penger å spare på reisen om du bestiller utstyr, reise og opphold på nettet. 

Norge er et av verdens dyreste land å være turist i, så det er greit å gjøre det man kan for å spare penger på selve reisen. De fleste vet at det finnes nettbutikker hvor det er billigere å bestille hotellrom, fly og andre former for billetter. Men visste du at du også kan handle kofferter og annet reiseutstyr på nettet, billigere enn i butikken?

Kart og reisehåndbøker

Når du skal reise rundt i Norge er det greit å ha gode kart og gode reisehåndbøker. Dette kan du finne billig i forskjellige bokhandlere som holder til på nett. Ønsker du å spare enda mer penger kan du benytte deg av rabattkoder fra www.rabattkodnorge.com.

Kofferter og ryggsekker

Om du vet hvilke kofferter eller ryggsekker du skal ha, kan det lønne seg å sjekke etter gode tilbud på nettet. Det finnes mye gode tilbud tilgjengelig om du bare leter litt. Sjekk gjerne opp ryggsekkene eller koffertene i vanlig butikk først, og søk etter spesifikk modell i nettbutikkene når du kommer hjem. Husk at enkelte flyselskap forholder seg til bestemt vekt og størrelse på baggasje. Bestiller du fra utlandet, husk å sjekke tollreglene så du ikke får ekstra utigifter.

Pleieprodukter

Det kan også lønne seg å bestille ting som shampoo, balsam og lignende i reisestørrelser, hvilket du også får billigere på nett. Apotek og butikker har som regel dårlig utvalg i dette, mens på nettet kan du få bedre merker i reisestørrelser. Linser er det også lurt å bestille på nettet, gjerne for lang tid av gangen, slik at du oppnår max rabatt.

Som du ser er det enkelt å spare penger på de tingene som du egentlig ikke vil bruke penger på når du reiser. God tur!