Velg riktig veske

Klarer du det kunstykket så slipper du mange frustrasjoner når du først er ute og reiser. Du slipper å lete deg gjennom en hel koffert for å finne en ting og ikke minst slipper du å betale overvekt eller få beskjed om at håndbaggasjen din er for stor. Vi gir deg tipsene til den perfekte baggasjen!

  1. Velg gjerne en snygg koffert, men velg også utifra funksjon. Skal du på sykkelreise trenger du en annen veske enn på en storbyferie. Husk at flyselskaper opererer med vekt og størrelser både på innsjekket og håndbaggasje. Les deg opp på disse så unngår du misforståelser. Bestill gjerne på nettet når du vet hva du vil ha.
  2. Lag lister for hva du skal ha med deg, på denne måten glemmer du ingenting viktig, du får tid til å skaffe deg det du må på apotek og lignende i forkant. Kryss av på lista etterhvert som alt er i boks.
  3. Ha alle toalettsaker i en veske, husk å sjekke hva du kan ha i innsjekket baggasje. Da er det lettere å flytte inn på hotellrommet og du slipper å gå fra koffert til bad hele tiden fordi du har glemt noe.
  4. Tenk kombinasjoner når du skal velge antrekk. Du trenger kanskje ikke fem forskjellige dongeribukser og fem topper? En dongribukse kan gå med fem forskjellige topper til flere forskjellige anledninger.
  5. Fokuser heller på å ta med gode sko til å gå i, det blir garantert mye gåing når du er ute og reiser.
  6. Ha en stor veske du kan ha med deg på flyet. Her har du et ekstra skift, medisiner og enkelte toalettsaker, i tilfelle baggasjen din blir borte på veien.

Da gjenstår det bare å si god tur!